…6 vjet me pare ne premtuam te luftojme rrudhat, dhe sot ne jemi kompania qe suporton dhe promovon bukurine, optimizmin,dhe sidomos gruan. Sot premtojme te jemi zgjedhja Nr 1 e grave Shqiptare.

Na kontaktoni per me teper:

“AVON Cosmetics Albania” sh.p.k

http://www.al.avon.com/PRSuite/home_page.page

Adressa: Rr. “Themistokli Germenji”

Pallati “Ambasador”

Kati VII Nr.2 Tirane

Tel:+355 42 258 663

+355 42 274 782

+355 0682023411

+355 0692023411

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s